Skip to main content

Micpoint viert kerst

Kerstsfeer bij Micpoint! Kom jij onze boom bekijken de komende weken? Dit kan nog tot de kerstvakantie!

Lees verder

PetBase losgekomen van Micpoint

Wist jij al dat PetBase losgekomen is van Micpoint? Ja dit lees je goed, PetBase is losgekomen van Micpoint maar wat houdt dit precies in?

Lees verder

Afscheid Joris

Helaas hebben we gister afscheid moeten nemen van onze collega Joris. Na ruim twee jaar bij Micpoint de marketing te hebben gedaan was het tijd voor een nieuw avontuur.

Lees verder

Klantenarena MyFMS

Klantenarena MyFMS Op 11 november hebben wij voor MyFMS een klantarena georganiseerd bij Creative Valley in Utrecht Papendorp. Deze klantenarena was een leerzame middag voor ons, waarin we van enkele van onze klanten feedback hebben mogen ontvangen over onze dienstverlening. Met deze feedback kunnen wij het product nog beter maken en onze service...

Lees verder

teamuitje

Teamuitje! Met het gehele Micpoint-team gaan wij even heerlijk ertussenuit en een dag genieten op de Friese wateren. We varen mee met het team dat derde wist te eindigen in de IFKS 2022.

Lees verder

Team uitbreiding MyFMS!

Team uitbreiding! Wij mogen met trots zeggen dat Mohamed voor een jaar stage komt lopen als software developer! ?

Lees verder

Welkom in het team Colin!

We hebben meer geweldig nieuws! Sinds kort hebben wij een nieuwe jr. Front-end Developer in ons team! ? ?

Lees verder

Contractverlenging Jorn!

Nieuws over ons team! Wij mogen aankondigen dat vanaf vandaag Jorn zijn stage heeft afgerond en bij Micpoint zal blijven werken!

Lees verder

De focus op het welzijn!

Micpoint zou niet bestaan zonder onze werknemers en daar hechten wij dus ook veel waarde aan. Het is als werkgever ook onze taak om te zorgen dat ze gezond zijn en lekker in hun vel zitten.

Lees verder

Behaling van ISO 9001

vanaf vandaag officieel mogen benoemen dat we ISO 9001 gecertificeerd zijn. Ook 27001 is met een jaar verlengd. Dit kwam Marco Bijl van Digitrust Persoonlijk aan ons overhandigen. Wij hebben hier hard voor gewerkt en zijn daarom enorm trots dat dit ons is gelukt.?

Lees verder