Behaling van ISO 9001

vanaf vandaag officieel mogen benoemen dat we ISO 9001 gecertificeerd zijn. Ook 27001 is met een jaar verlengd. Dit kwam Marco Bijl van Digitrust Persoonlijk aan ons overhandigen. Wij hebben hier hard voor gewerkt en zijn daarom enorm trots dat dit ons is gelukt.😄

Lees verder

Storing in ons netwerk (Opgelost)!

6-5-2022 02:34 uur. Momenteel hebben wij een technische storing in ons netwerk waardoor delen van onze omgeving niet goed werken. Onze technici zijn druk bezet om de storing te verhelpen. Voor meer informatie klik op meer. 

Lees verder

Bewust veilig-dag 2022

Samen zijn we verantwoordelijk voor onze veiligheid, en is altijd belangrijk. Vandaag staat in het teken van de veiligheid, doe jij ook mee?

Lees verder

Groene stroom op Micpoint dak

Groene stroom, iets wat tegenwoordig een belangrijk onderwerp is in het duurzaam ondernemen. Wij als Micpoint hebben 84 zonnepalen op ons dak liggen. Geloof je het niet? dan kun je nu gaan tellen! 😜  

Lees verder

2 jarig jubileum Hans

We hebben weer een feestje! 🥳 Hans zit al maar liefst 2jaar bij Micpoint, wat gaat de tijd toch snel. Wij hebben Hans een aantal vragen gesteld, lees je mee?

Lees verder

ISO 27001 Awareness training

Het is weer zover, onze jaarlijkse ISO 27001 training staat vandaag op de planning. Maar wat is ISO 27001?

Lees verder

Nieuwe wachtruimte

Vanaf heden hebben wij een gloednieuwe wachtruimte! Terwijl onze monteurs werken aan uw voertuig, voorzien wij u van wat te drinken, terwijl u gebruik kunt maken van onze gratis wifi. Of lezen in wat magazines en natuurlijk voor de kinderen liggen er kleurplaten met potloden.   Zien wij u hier ook?    

Lees verder

Nieuwe stickers garagedeur

Het is weer tijd voor wat nieuws, dit keer hebben wij prachtige nieuwe stickers op de garagedeur! Achter deze prachtige deur worden alle voertuig beveiligingssystemen en MyFMS apparaten ingebouwd! Zien wij jou hier ook een keer? #micpoint #nieuw #stickers

Lees verder

Welkom Jorn!

We hebben weer een nieuwe stagiaire erbij, Jorn komt het aankomende halfjaar onze marketing versterken. Jorn stel je even voor:

Lees verder

Erwin 12,5 jaar in dienst!

Vandaag is Erwin 12,5 jaar bij Micpoint! En dat moest gevierd worden 😊

Lees verder© Micpoint BV 1989 -