teamuitje

Teamuitje! Met het gehele Micpoint-team gaan wij even heerlijk ertussenuit en een dag genieten op de Friese wateren. We varen mee met het team dat derde wist te eindigen in de IFKS 2022.

Lees verder

Team uitbreiding MyFMS!

Team uitbreiding! Wij mogen met trots zeggen dat Mohamed voor een jaar stage komt lopen als software developer! 🥳

Lees verder

Welkom in het team Colin!

We hebben meer geweldig nieuws! Sinds kort hebben wij een nieuwe jr. Front-end Developer in ons team! 😊 🎊

Lees verder

Contractverlenging Jorn!

Nieuws over ons team! Wij mogen aankondigen dat vanaf vandaag Jorn zijn stage heeft afgerond en bij Micpoint zal blijven werken!

Lees verder

De focus op de welzijn!

Micpoint zou niet bestaan zonder onze werknemers en daar hechten wij dus ook veel waarde aan. Het is als werkgever ook onze taak om te zorgen dat ze gezond zij en lekker in hun vel zitten.

Lees verder

Behaling van ISO 9001

vanaf vandaag officieel mogen benoemen dat we ISO 9001 gecertificeerd zijn. Ook 27001 is met een jaar verlengd. Dit kwam Marco Bijl van Digitrust Persoonlijk aan ons overhandigen. Wij hebben hier hard voor gewerkt en zijn daarom enorm trots dat dit ons is gelukt.😄

Lees verder

Storing in ons netwerk (Opgelost)!

6-5-2022 02:34 uur. Momenteel hebben wij een technische storing in ons netwerk waardoor delen van onze omgeving niet goed werken. Onze technici zijn druk bezet om de storing te verhelpen. Voor meer informatie klik op meer. 

Lees verder

Bewust veilig-dag 2022

Samen zijn we verantwoordelijk voor onze veiligheid, en is altijd belangrijk. Vandaag staat in het teken van de veiligheid, doe jij ook mee?

Lees verder

Groene stroom op Micpoint dak

Groene stroom, iets wat tegenwoordig een belangrijk onderwerp is in het duurzaam ondernemen. Wij als Micpoint hebben 84 zonnepalen op ons dak liggen. Geloof je het niet? dan kun je nu gaan tellen! 😜  

Lees verder

2 jarig jubileum Hans

We hebben weer een feestje! 🥳 Hans zit al maar liefst 2jaar bij Micpoint, wat gaat de tijd toch snel. Wij hebben Hans een aantal vragen gesteld, lees je mee?

Lees verder© Micpoint BV 1989 -