Even Voorstellen: Mirsad Alatovic

Gelukkig weten de talenten Micpoint nog te vinden, want wij hebben er een nieuwe planner bij! Mirsad Alatovic is 1 oktober bij ons begonnen en zorgt er voor dat wij nooit een dubbele agenda hebben :)  

Lees verder

Week van de Veiligheid!

Aankomende week staat in het teken van veiligheid. Bij veiligheid gaat je eerste gedachte uit naar overvallen, diefstal of geweld, maar heb je wel eens stilgestaan bij bijvoorbeeld cyberaanvallen? Criminelen worden namelijk steeds slimmer en gaan met de tijd mee, maar wat betekent dit nu voor jouw veiligheid? Wist je dat in 2019 14% van de bevolking zich onveilig voelt in eigen omgeving? Micpoint heeft dagelijks te maken met voertuigbeveiliging en cyber security en werkt dus dagelijks met veiligheid.

Lees verder

Even Voorstellen: Sidney van der Vis

Wij hebben er weer een nieuw teamlid bij! 

Lees verder

Even voorstellen: Ebenezer Attiemoh

Graag stellen wij de eerste nieuwe stagair van Micpoint van dit jaar aan u voor: Ebenezer Attiemoh

Lees verder

Even voorstellen: Joris de Boer

Graag stellen wij de eerste nieuwe medewerker van Micpoint van dit jaar aan u voor: Joris de Boer.

Lees verder

Micpoint zet volgende stap in professionalisering met behalen ISO 27001!

Informatiebeveiliging is een steeds belangrijker onderdeel aan het worden in de digitalisering van het bedrijfsleven. Bij Micpoint weten wij als geen ander, dat het omgaan met informatie zorgvuldig gedaan moet worden. Ondanks dat wij hier al verschillende procedures voor hadden, werkten wij nog niet volgens de norm van ISO 27001, namelijk systematisch werken en monitoren.

Lees verder

Micpoint verhoogt security awareness onder medewerkers

Technisch moet alles op orde zijn, maar pas als je medewerkers alert zijn op onder andere cyberrisico’s is je organisatie beter weerbaar. Onze medewerkers moeten alert zijn op onder andere cyberrisico's.

Lees verder

Coronavirus (COVID-19)

Het Coronavirus (COVID-19) heeft in navolging van Azië nu ook een snelle ontwikkeling doorgemaakt in de Europese landen. Micpoint monitort op continue basis de ontwikkeling van het Coronavirus en heeft een Business Continuance Plan beschikbaar om in te kunnen spelen op verschillende scenario’s. Het Service Team draagt zorg voor de dagelijkse coördinatie en optimalisatie van al onze processen en systemen, om de service richting onze klanten te kunnen blijven waarborgen.

Lees verder

Micpoint sponsort Stichting Overleven met Alvleesklierkanker

Op 3 april 2020 vindt de tweede editie van AM Driving Business Gala plaats. In het Hart van Holland in Nijkerk komen ruim 300 branchegenoten samen om te genieten van een heerlijk diner, sprekers en muziek. Micpoint is met MyFMS één van de sponsoren en steunt hiermee Stichting Overleven met Alvleesklierkanker.

Lees verder

Even voorstellen: Pavankumar Gollakishta

Graag stellen wij de derde nieuwe medewerker van Micpoint van dit jaar aan u voor: Pavankumar Gollakishta.

Lees verder© Micpoint BV 1989 -