Micpoint zet volgende stap in professionalisering met behalen ISO 27001!

Informatiebeveiliging is een steeds belangrijker onderdeel aan het worden in de digitalisering van het bedrijfsleven. Bij Micpoint weten wij als geen ander, dat het omgaan met informatie zorgvuldig gedaan moet worden. Ondanks dat wij hier al verschillende procedures voor hadden, werkten wij nog niet volgens de norm van ISO 27001, namelijk systematisch werken en monitoren.

Lees verder

Micpoint verhoogt security awareness onder medewerkers

Technisch moet alles op orde zijn, maar pas als je medewerkers alert zijn op onder andere cyberrisico’s is je organisatie beter weerbaar. Onze medewerkers moeten alert zijn op onder andere cyberrisico's.

Lees verder

Coronavirus (COVID-19)

Het Coronavirus (COVID-19) heeft in navolging van Azië nu ook een snelle ontwikkeling doorgemaakt in de Europese landen. Micpoint monitort op continue basis de ontwikkeling van het Coronavirus en heeft een Business Continuance Plan beschikbaar om in te kunnen spelen op verschillende scenario’s. Het Service Team draagt zorg voor de dagelijkse coördinatie en optimalisatie van al onze processen en systemen, om de service richting onze klanten te kunnen blijven waarborgen.

Lees verder

Micpoint sponsort Stichting Overleven met Alvleesklierkanker

Op 3 april 2020 vindt de tweede editie van AM Driving Business Gala plaats. In het Hart van Holland in Nijkerk komen ruim 300 branchegenoten samen om te genieten van een heerlijk diner, sprekers en muziek. Micpoint is met MyFMS één van de sponsoren en steunt hiermee Stichting Overleven met Alvleesklierkanker.

Lees verder

Even voorstellen: Pavankumar Gollakishta

Graag stellen wij de derde nieuwe medewerker van Micpoint van dit jaar aan u voor: Pavankumar Gollakishta.

Lees verder

Even voorstellen: Hans van Marsbergen

Wij meldden het u al eerder: Micpoint begint het jaar met uitbreiding. Graag stellen wij u de tweede nieuwe medewerker van het Micpoint Team van dit jaar aan u voor: Hans van Marsbergen.

Lees verder

Even voorstellen: Ayan Wasame

Micpoint begint 2020 met uitbreiding! In de eerste twee maanden zullen drie nieuwe medewerkers ons team komen versterken. Sommigen hebben al even een tijdje aan ons 'geproefd' en hebben besloten te blijven. De komende tijd zullen wij ze aan u voorstellen.

Lees verder

30 jaar Micpoint, van Pet Shop tot Cloud Innovator

Wat zijn wij trots: Micpoint bestaat 30 jaar! Én, het is nog steeds een familiebedrijf! Nadat Micpoint werd opgericht, kocht Jan Leemkuil het bedrijf twee jaar later en bracht hij Daisy (Dierenartsen Administratie en Informatie Systeem) in. Vandaag de dag staan zijn zoon Denis en neef Frank aan de leiding van het bedrijf, met de gerenommeerde merken MyFMS, Veguard en PetBase.

Lees verder

Nieuwe MyFMS App

Heeft u de app van MyFMS al geüpdatet? Sinds 1 november is hij geheel vernieuwd! De app heeft een geheel nieuw design en is voor zowel Android als Apple gelijk.

Wat zijn de highlights en functionaliteiten?

Lees verder

MyFMS introduceert nieuwe App!

Dit jaar brengt MyFMS een nieuwe versie van de App uit. Deze App is vernieuwend, voorzien van de nieuwste trends én geschikt voor iOS en Android. Niet alleen medewerkers met zakelijke auto’s kunnen hun ritten registreren, het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk met eigen auto kilometerdeclaraties te verwerken, door de ingebouwde Personal Tracking functionaliteit.

Lees verder© Micpoint BV 1989 - 2020