• Start
  • Blog
  • Micpoint sponsort Stichting Overleven met Alvleesklierkanker

Micpoint sponsort Stichting Overleven met Alvleesklierkanker

Op 3 april 2020 vindt de tweede editie van AM Driving Business Gala plaats. In het Hart van Holland in Nijkerk komen ruim 300 branchegenoten samen om te genieten van een heerlijk diner, sprekers en muziek. Micpoint is met MyFMS één van de sponsoren en steunt hiermee Stichting Overleven met Alvleesklierkanker.

Net als vorig jaar wordt het gala georganiseerd in het teken van de stichting van prof. dr. Casper van Eijck. Tijdens het gala wordt een veiling gehouden met ludieke en bijzondere kabels die beschikbaar zijn gesteld. Het doel is de opbrengst te verdubbelen ten opzichte van vorig jaar, uiteraard wordt dit bedrag aan de stichting geschonken.
Micpoint stelt samen met fotojournalist Raymond Rutting een aantal ludieke producten beschikbaar voor de veiling!

Stichting Overleven met Alvleesklierkanker zet zich in om nieuwe behandelmethoden te vinden die het leven van patiënten met alvleesklierkanker kunnen verbeteren en verlengen. Helaas overlijden 90% van de patiënten (nu nog) aan deze ziekte en meestal ook vrij snel na de diagnose. De stichting wil de bewustwording vergroten en tegelijkertijd geld inzamelen voor nieuwe behandelmethoden.
Gerenommeerd chirurg en onderzoeker op het gebied van alvleesklierkanker, Casper van Eijck, is het gezicht van de campagne. Hij is verbonden aan het Erasmus MC. Hij zoekt naar nieuwe behandelmethoden, zoals viro-immunotherapie, waarvoor inmiddels een onderzoek is gestart. Campagnes, zoals tijdens AM Driving Business Gala, zijn voorbeelden waarbij geld ingezameld wordt.

Micpoint draagt graag haar steentje bij aan deze Stichting, u ook? Kijk op supportcasper.nl wat daarvoor de mogelijkheden zijn.

Nieuwsgierig geworden naar dit gezellige AM Driving Business Gala? Bezoek hun website voor meer informatie!

 © Micpoint BV 1989 -