Coronavirus (COVID-19)

Beste klant,

Het Coronavirus (COVID-19) heeft in navolging van Azië nu ook een snelle ontwikkeling doorgemaakt in de Europese landen. Micpoint monitort op continue basis de ontwikkeling van het Coronavirus en heeft een Business Continuance Plan beschikbaar om in te kunnen spelen op verschillende scenario’s. Het Service Team draagt zorg voor de dagelijkse coördinatie en optimalisatie van al onze processen en systemen, om de service richting onze klanten te kunnen blijven waarborgen.

Zoals u van ons mag verwachten, heeft Micpoint ervoor zorggedragen dat onze medewerkers in staat zijn om hun werkzaamheden ook vanuit huis te kunnen realiseren, m.u.v. onze buitendienst. Voor de buitendienst wordt samen met de klant afgestemd wat mogelijk is en wat de rijksoverheid voorschrijft. Daarmee borgen wij de toegang tot alle systemen en servers. Zodoende kunnen wij de service verlenen die u van ons gewend bent.

Om onze medewerkers en klanten te beschermen, zijn er in de afgelopen periode verschillende maatregelen genomen binnen Micpoint ter preventie van verdere verspreiding:

  • In kantoor zijn er extra hygiënemaatregelen genomen.
  • Onze medewerkers werken volgens RIVM-maatregelen zoveel mogelijk vanuit huis.
  • Voorlopig wordt er niet meer onnodig gereisd naar kantoor.
  • Bedrijfsmeetings worden digitaal gehouden.
  • Deelname aan externe events, bijeenkomsten, conferenties, congressen, trainingen en opleidingen bij externe partijen zijn gepauzeerd.
  • Externe bezoekers mogen alleen het pand betreden als ze niet niezen/hoesten en/of koorts hebben.


Al onze medewerkers zijn verzocht om externe bezoeken -en bezoekers- te beperken tot het hoognodige en afspraken telefonisch of via video-conferentie te laten plaatsvinden.

Mocht u het toch op prijs stellen om iemand van ons fysiek te ontvangen op uw bedrijf, dan waarderen wij het als u ons vooraf kunt laten weten dat er geen sprake is van een mogelijke COVID-19 besmetting binnen uw bedrijf.

Het is de missie van Micpoint om bedrijven te helpen groeien door op potentiële zakelijke risico’s te anticiperen en te beperken en door commerciële kansen te identificeren en te benutten. Juist in deze tijd van onzekerheid, zijn wij meer dan ooit vastberaden om onze klanten hierbij te ondersteunen.

Mocht u naar aanleiding van dit schrijven vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met uw accountmanager en/of contactpersoon.

Met vriendelijke groet,


Denis Leemkuil & Frank Leemkuil
Directie Micpoint© Micpoint BV 1989 -