Even voorstellen: Joris de Boer

Graag stellen wij de eerste nieuwe medewerker van Micpoint van dit jaar aan u voor: Joris de Boer.

Hoi!

Mijn naam is Joris, sinds kort werk ik als Data Scientist bij Micpoint B.V. 
Wanneer ik vrij ben, besteed ik mijn tijd graag aan het lezen van boeken: ik heb al een flinke kast vol staan op mijn werkplek! Daarnaast hou ik van gezelligheid en spreek dan ook regelmatig met vrienden af, de laatste tijd vindt dit helaas vooral online plaats.

Naast mijn werkzaamheden bij Micpoint, ben ik actief bezig met mijn Master Business Informatics bij Universiteit Utrecht. Wat ik erg leuk vind bij deze master is, dat ik er erg veel van terug kan vinden in de praktijk. Ik leer nog steeds erg veel en hoop dit toe te kunnen passen bij Micpoint, zodat ik mijn kennis kan delen en kan bijdragen aan de ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Ik ben erg blij met het enthousiaste en warme welkom dat ik heb gekregen! Ik kijk vol verwachting uit naar mijn toekomst hier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 © Micpoint BV 1989 -