• Start
  • Blog
  • Even Voorstellen: Sidney van der Vis

Even Voorstellen: Sidney van der Vis


Sidney van der Vis is afgelopen week bij ons begonnen als Stagiair Marktonderzoek voor ons label MyFMS. Hij zal tijdens zijn stage worden begeleid door Joris Cnossen van de afdeling Marketing en loopt stage tot eind januari.

Sidney is 23 jaar oud en derdejaars student Bedrijfskunde aan de Hogeschool Avans in Den Bosch. Naast zijn studie is hij graag aan het sporten en doet hij aan basketbal en fitness.

Sidney: 'Micpoint heeft mij de gelegenheid gegeven om mijn stageperiode bij hen te lopen. Ik kijk er naar uit om er een leerzame en leuke ervaring van te maken. Mijn eerste week is mij goed bevallen en ik ben prettig welkom geheten! Hoe er binnen Micpoint gewerkt wordt, is mij in positieve zin opgevallen'.

Welkom Sidney!

#Nieuwewerknemer #Welkom #Stagiair

 © Micpoint BV 1989 -