Welkom Elena!

31 jaar oud is ze en woont in Alphen aan den Rijn, maar oorspronkelijk komt deze jonge moeder uit Rusland. Voor haar studie is ze naar Nederland gekomen en samen met haar vriend is ze in dit kikkerlandje gebleven.

In haar vrije tijd houdt ze heel erg van reizen, fietsen, wandelen en de natuur. Actief blijven is voor haar heel belangrijk en dat wil ze weer meer gaan oppakken. Elena is een groot zeeliefhebber en haar droom is om ooit nog eens een klein tropisch eiland te kopen!

Hoe ben je bij Micpoint terecht gekomen?
‘Ik werd gematcht met Micpoint via een recruiter. Na het eerste gesprek kwam ik erachter dat jullie waarden en de manier van werken erg gelijk waren met die van mij. Ik was geïnteresseerd in de positie die open stond. Na het gesprek met directeur Frank en de lead developer Remon was ik enthousiast. Ik had een positief gevoel dat ik hier ga genieten, veel kan leren en waarde toevoeg aan het bedrijf. Dit zijn hele belangrijke motiverende punten voor mij en zo kan ik mij 100% geven.’

Hoe is je eerste maand bevallen?
‘De eerste maand was erg leuk. Ik kon het team ontmoeten en heb al veel collega’s in het echt gezien. Vanwege de corona werken we natuurlijk veel thuis dus ik ben nog niet iedereen fysiek tegengekomen. De sfeer is informeel en er werken fijne mensen. Ook de mogelijkheden en de manier van werken vind ik fijn. Er wordt echt naar mij geluisterd. Ik hou van problemen oplossen met behulp van data!

Klinkt goed Elena 😊 Welkom bij de Club!

#Micpoint #MyFMS #Nieuwewerknemer #Welkom© Micpoint BV 1989 -