2 jarig jubileum Hans

We hebben weer een feestje! 🥳 Hans zit al maar liefst 2jaar bij Micpoint, wat gaat de tijd toch snel. Hans is onze ISR (Inside Sales Representative) En bij Veguard onze specialist voertuigbeveiliging. Dit doet hij met heel erg veel plezier en heeft het erg naar zijn zin bij Micpoint! 😄

Hans verteld ons graag even hoe hij bij Micpoint is gekomen, wat hij van Micpoint vindt, en wat hij buiten werk graag doet! Lees je mee?

Het begon allemaal toen ik nog bij een waardetransportbedrijf werkte waar ik waarde,- en geldtransporten verkocht, hier werkte ze al met oplossingen van Micpoint. Op een begeven moment kwam er een vacature online bij Micpoint, voordat ik hem goed had doorgelezen was ik al enthousiast! en heb nog steeds geen spijt van mijn keuze. Er ontbreekt niets, we worden op kantoor elke dag voorzien van vers fruit, echte koffie (niet van die automatendrab) Hilarisch was ook de manier waarop wij dit jaar ons (ruimgevulde) kerstpakket kregen. Micpoint selecteert op leuke collega’s en we hebben daardoor een leuk team met vakspecialisten. Ook het werk past heel goed bij me, ik heb een passie voor automotive en internet. De beste match die je kan hebben voor Micpoint. Geen enkele dag is hetzelfde en de ontwikkeling van Micpoint gaat volop door!

Buiten mijn passie voor auto's ben ik echt een hondenliefhebber, dus een dagje door het bos lopen kan er zeker in! Ik hou van heerlijk eten maar ben ook sportief, zo hou ik me bezig met thaiboksen en eskrima.

 

  

 

 

 

 

 © Micpoint BV 1989 -