PetBase - dieridentificatie

Het veilig registreren van gechipte huisdieren is erg belangrijk. Zonder registratie zijn huisdieren niet te herenigen met hun eigenaren. Sinds 2013 is het verplicht om honden te chippen en registreren door een door de overheid aangewezen databank.

Sinds de oprichting in 1998 is PetBase een online databank voor het registreren van huisdieren. Registraties kunnen gemakkelijk online doorgegeven worden. Wij garanderen een perfecte registratie, daarom kunnen alleen een dierenarts, dierenasiel, dierenambulance of fokker bij PetBase registreren.

PetBase registreert niet alleen gechipte dieren. Ook is het mogelijk om uw bestelling compleet te maken met chips en readers, én met EU dierenpaspoorten en (luxe) vaccinatiebewijzen. Combinatiepakketten behoren tot de mogelijkheid.

PetBase bestaat ruim 20 jaar

PetBase werd in 1998 opgericht als eerste online dierendatabank. Alle huisdieren worden nog steeds eenvoudig en snel geregistreerd.

Aangewezen databank

Sinds april 2013 is het verplicht om honden te registreren bij een door de overheid aangewezen databank, zoals PetBase.

Eenvoudig en veilig registreren

Via de website kan een bevoegde instantie eenvoudig uw huisdier registreren. Om de veiligheid te waarborgen, kan alleen de dierenarts, asiel of fokker een chip registreren.

Snel weer terug

Een gevonden huisdier kan snel met de eigenaar herenigd worden als het bij PetBase geregistreerd is. De dierenarts, asiel, fokker of dierenambulance kan eenvoudig de chip uitlezen en de gegevens erbij zoeken.

Wijzigingen

Zorg dat uw gegevens up-to-date zijn! Dier- en adresgegevens kunnen gratis doorgegeven worden via de website. Voorkom dat uw huisdier een zwerfdier gaat worden!

One-stop-shop

Geen verschillende webshops meer voor het bestellen van uw voorraad! Bij PetBase kunt u, naast registratieformulieren, ook terecht voor chips, readers, EU-dierenpaspoorten, vaccinatiebewijzen en penningen.© Micpoint BV 1989 -