Veguard - voertuigbeveiliging

Het beveiligen van uw auto is geen overbodige luxe. Niet alleen hele dure auto’s zijn geliefd bij het dievengilde. In 2019 zijn de meest gestolen merken: Volkswagen Golf, Volkswagen Polo en Audi A1. Ook bedrijfsbusjes zijn zeer in trek om open te breken en het gereedschap en andere goederen te stelen.

Veguard kan uw voertuig beveiligen met bijvoorbeeld een startonderbreker, Defa autoalarm of SCM Klasse Voertuigvolgsysteem PLUS van MyFMS. MyFMS is niet alleen een voertuigvolgsysteem, u heeft meteen de mogelijkheid tot fiscale ritregistratie. Ook heeft MyFMS een gratis App voor iOS en/of Android. Er zijn meerdere (combinatie-) mogelijkheden. Veguard-Micpoint werkt door het hele land en bouwt in op locatie; inbouw bij het kantoor in Houten is ook mogelijk.

Meer dan 30 jaar ervaring

Veguard heeft meer 30 jaar ervaring in het beveiligen van voertuigen. Van startonderbrekers, tot autoalarmen en voertuigvolgsystemen.

 

Inbouw op locatie

Veguard levert en monteert op een door u gekozen locatie binnen Nederland. Bij inbouw van een alarmsysteem dient de locatie te voldoen aan de SCM-eisen. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs.

Inbouw bij Veguard

Uw auto kan ook bij Veguard ingebouwd worden. Wij hebben een mooie wachtruimte met gratis wifi, heerlijke verse koffie uit een bonenkoffiemachine, thee, bronwater en vers fruit.

Kiwa SCM

Veguard levert Kiwa SCM goedgekeurde beveiligingssystemen, daardoor ontvangt u een certificaat CCV, dat u kunt overleggen aan uw verzekeringsmaatschappij.

MyFMS

Het Kiwa SCM goedgekeurde voertuigvolgsysteem van Veguard is een ontwikkeling van Micpoint: MyFMS, een internationale cloudoplossing voor Smart Mobility en Smart Cities. Ontwikkeling in eigen huis!

Service

Service en klantbeleving staan hoog in het vaandel van Veguard. Wij monteren uw beveiligingssysteem op locatie naar keuze in uw voertuig. Heeft u onverhoopt een storing? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Totaaloplossing voor het beveiligen van voertuigen© Micpoint BV 1989 -