Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A
3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving

Fleetmanagement

Micpoint heeft met MyFMS oftewel My Fleet Management System een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor o.a. fiscale-ritregistratie en track & trace. Een vaste geïnstalleerde "blackbox" zorgt voor een hoge kwaliteit van ritinformatie en posities. MyFMS voldoet aan normenkader van de Belastingdienst en heeft het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Bespaar kosten en zet uw mensen en materieel efficiënt in met MyFMS.

My Fleet Management Solution is de cloud based Fleet Management oplossing die perfect past in de huidige trend van Internet of Things.

Voorkom een niet sluitende ritregistratie, waardoor u uw administratie voor de fiscus niet op orde heeft.

Met tracking & tracing van MyFMS weet u altijd precies waar uw voertuigen, materieel en personeelsleden zich bevinden.

De gebruikers houden hun ritten simpel en gemakkelijk bij: door middel van RFID (Radio Frequency Identification) of DallasId.

MyFMS van Micpoint biedt dé oplossing om dagelijks de doelstellingen van de buitendienst real time en betrouwbaar in te vullen.

Met MyFMS kunt u het brandstofverbruik van uw wagenpark inzichtelijk maken. U verlaagt daarmee niet alleen de kosten, maar ook de CO2-uitstoot.

Met het gps-ritregistratie van MyFMS voorkomt u fiscale bijtelling.

Met de onderhoudsmodule van MyFMS krijgt u automatisch melding wanneer onderhoud nodig is.

MyFMS geeft organisaties uitgebreide informatie over het rijgedrag van hun werknemers. Het systeem meet hiervoor een aantal parameters.

MyFMS zorgt er niet alleen voor dat u uw waardevolle materieel kunt volgen, maar ook voor het bijhouden van werkuren van werkend materieel.

Persoonlijk advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving
Auto delen
Volgsysteem
Km registratie
Privacy

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks en geeft u een goede indruk over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief