• Start
  • Micpoint en Dragintra Fleet Services samen

Micpoint en Dragintra Fleet Services samen in Full Service Fleetmanagement

Al meer dan 17 jaar ondersteunt Dragintra als Full-service Fleetmanagement organisatie haar relaties bij tactisch, strategische en operationele vraagstukken op het gebied van Fleetmanagement. Voor het beheren van ruim 30.000 voertuigen in 19 Europese landen, maken zij gebruik van het door hen zelf ontwikkelde Fleetmanagement-systeem FleetPack.

Sinds 1998 ondersteunt Micpoint haar relaties met mobiliteitsvraagstukken, Micpoint is dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Met technologie faciliteren zij de mobiliteit van alles wat zich beweegt op de weg. Verbinden is daarbij het sleutelwoord. Met verbindingen volgen en registreren zij de bewegingen van mensen, transportmiddelen en andere objecten. Dat doen zij al ruim 25 jaar en zijn nog steeds koploper in het ontwikkelen van nieuwe technieken voor mobiliteitsvraagstukken.

Bij Micpoint & Dragintra Fleet Services staat de klant & onafhankelijkheid van leveranciers centraal. Dit doen zij door relaties de beste producten te bieden in combinatie met vooruitstrevende ICT-oplossingen. Daarnaast koppelen zij mobiliteit en kosten aan communicatie en vertalen deze naar overzichtelijke informatie.

Full Service Fleetmanagement van Dragintra & Micpoint is besparen op uw TCO tot 25% omdat alle techniek, communicatie en datastromen binnen de samenwerking worden geborgd. En geeft u mogelijkheden om actief te sturen op uw fiscale rit- en uren-registratie, brandstof en CO2-Footprint.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Denis Leemkuil: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Erik Wijbenga: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.© Micpoint BV 1989 -