Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38a
3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving

Nieuws

Het laatste nieuws omtrent Micpoint-activiteiten vindt u hieronder.

Controle hebben over de performance van uw telefoonbezetting is mogelijk met de nieuwe QBoard module. In één overzicht kan inzicht verkregen worden van alle medewerkers.

Aankondiging: Micpoint en Dragintra Fleet Services samen in Full Service Fleetmanagement

Met de ontwikkelingen op het gebied van telematica wordt de markt voor Fleetmanagement steeds complexer en specialistischer, meer leveranciers, data, regelgeving en kostenstromen. Om relaties in deze ontwikkelingen de beste oplossingen te kunnen blijven bieden, hebben Dragintra Fleet Services & Micpoint afgesproken om kennis, ervaring en systemen te bundelen en als partners producten in markt te gaan aanbieden.

Persbericht

Houten, 30 maart 2016

Micpoint, de mobiliteitspartner voor de zakelijke markt heeft haar MyFMS Cloud succesvol ingezet in verschillende autodeel projecten.

In tegenstelling tot het artikel over de duurzame afvoer van oude toestellen bent u ook op zoek om de bereikbaarheid van uw bedrijf op alle fronten in top conditie te houden. Daarvoor zijn oa smartphones een belangrijke factor. Zeker omdat de smartphone in sommige gevallen ook persoonlijke emotie oproept.

BlackBerry

Wellicht heeft u vorig jaar de documentaire van “Tegenlicht” op NPO gezien over de waarde van de afgedankte mobiele toestellen “Vuil Goud”.

MyFMS Fleetmanagement

De innovatiemotor van Micpoint draait op volle toeren. Wij laten u graag meegenieten van de ontwikkelingen in MyFMS. U kent MyFMS natuurlijk van de fiscale ritregistratie waarbij volgens de opgestelde norm een vast inbouw benodigd is. Onze planningsafdeling staat klaar om de afspraken in te plannen. De vraag die wij in de afgelopen jaren steeds meer ontvingen gaat niet alleen maar meer om auto’s.

Micpoint Innovation 2016

U bent van ons gewend dat wij voor u klaar staan, dat doen wij ook en wij staan te springen om u te ondersteunen bij de twee hoofdactiviteiten van Micpoint – “mobiliteit op de weg” en mobiliteit in de zak”. Samengevat is dat het verrijken van uw bedrijfsprocessen met de fleet management oplossing MyFMS en het ontzorgen van alle telefonievraagstukken voor uw onderneming. Al deze services staan, zoals u gewend bent, voor u klaar in 2016.

Lelystad, 27 november 2015

Afgelopen woensdag berichtte de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) dat Nederland het zogenaamde rekeningrijden in moet voeren om de uitstoot van vervuilende stoffen terug te dringen. Enkele malen eerder is al geprobeerd om dit in te voeren, maar elke keer werd het plan afgeschoten vanwege hoge investeringskosten of privacy issues. Hoewel het streven naar een steeds lage CO2-uitstoot de laatste tijd in een kwaad daglicht is komen te staan zijn er wel degelijk solide argumenten te voeren voor rekeningrijden.

Houten, 2 oktober 2015

Micpoint, de mobiliteitspartner voor de zakelijke markt introduceert een nieuwe module op haar toch al onderscheidende Fleet Management Cloud oplossing MyFMS.

Grote en/of internationale organisaties hebben vaak moeite om volledig gecentraliseerd mobiliteitsbeheer te voeren. De strategie wordt centraal ingevuld, de operatie ligt meestal in decentrale organisatie, daar gebeurt het en daar kent men de afspraken, berijders, voertuigen etc.

Over een periode van twee jaar een besparing doorvoeren van 28% op de autokosten van een onderneming is substantieel te noemen, de wagenparkbeheerder die dat vooraf in een begroting kan opnemen wordt onthaald als de held. Nu zult u denken dat dit voornamelijk gerealiseerd is door verkoop van voertuigen, stoppen van leasecontracten en uitstellen van onderhoud, niets is minder waar. De operationele kosten op een groeiende vloot aan voertuigen is de post waar de 28% besparing gerealiseerd wordt.

Over micpoint

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38a, 3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving
Privacy

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks en geeft u een goede indruk over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief