Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A
3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving

Nieuws

Het laatste nieuws omtrent Micpoint-activiteiten vindt u hieronder.

Heeft u de app van MyFMS al geüpdatet? Sinds 1 november is hij geheel vernieuwd! De app heeft een geheel nieuw design en is voor zowel Android als Apple gelijk.

Wat zijn de highlights en functionaliteiten?

Dit jaar brengt MyFMS een nieuwe versie van de App uit. Deze App is vernieuwend, voorzien van de nieuwste trends én geschikt voor iOS en Android. Niet alleen medewerkers met zakelijke auto’s kunnen hun ritten registreren, het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk met eigen auto kilometerdeclaraties te verwerken, door de ingebouwde Personal Tracking functionaliteit.

Micpoint heeft meerdere bouwondernemingen als klant. Deze ondernemingen hebben de Governance Code ‘Veiligheid in de Bouw’ opgericht. De kernwaarden die zijn vastgesteld om de veiligheidscultuur en het veiligheidsgedrag verder te verbeteren worden door ons omarmt. Deze kernwaarden zijn:

Bent u ook zo nieuwsgierig naar alle innovaties op het gebied van zakelijke mobiliteit? Op dinsdag 21 mei a.s. wordt van 8.30-17.30 uur in het NBC in Nieuwegein hét event Fleet Mobility Live georganiseerd. Micpoint is ook aanwezig met dé nieuwste trends verwerkt in MyFMS.

Diverse media melden dat apparaten, die gebruik maken van GPS, vanaf 6 april a.s. foutieve informatie kunnen geven. Als een apparaat meer dan tien jaar geen firmware-update heeft gehad, is de kans groot dat dit probleem optreedt. MyFMS gebruikt hoogwaardige hardware waardoor het is uitgesloten dat we tegen deze problemen aanlopen.

Dakar 2019 is inmiddels van start gegaan. Micpoint helpt de backoffice van het team van Tim en Tom Coronel met het inzichtelijk maken van de live-positie van de servicetruck in Zuid-Amerika. Wij hebben dit mogelijk gemaakt met een Track & Trace-systeem, dat aangesloten is op ons cloud fleetmanagement product MyFMS.

Graag willen wij u voorstellen aan Teus van Arkel, sinds kort versterkt hij ons R&D Team als Senior .NET Developer en Scrum Master.

Bent u nieuwsgierig naar het ontstaan van Micpoint en dat zij inmiddels 30 jaar bestaan?
AutoleaseWereld heeft een interview gehouden met Denis en Frank Leemkuil over hun bedrijf en de visie.

Crystal Networks, een snelgroeiend ICT- en telecombedrijf uit Houten, heeft alle telefonie- en internetdiensten van Micpoint B.V. overgenomen. Micpoint B.V. gaat zich nog verder specialiseren in het aanbieden van (cloud-)software voor Smart Mobility & Smart Cities (MyFMS) en de Europese Dierendatabank (PetBase).

We doen het goed met de beveiliging van auto’s. In het eerste half jaar van 2018 werden 3643 personenauto’s gestolen ten opzichte van 4254 in dezelfde periode vorig jaar, dit is een daling van 14%. De reden van deze daling is niet alleen de nauwe samenwerking tussen Europese politiekorpsen, steeds meer voertuigen zijn beveiligd met een Track & Trace systeem. 

Persoonlijk advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving
Auto delen
Volgsysteem
Km registratie
Privacy

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks en geeft u een goede indruk over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief