30 jaar Micpoint, van Pet Shop tot Cloud Innovator

Wat zijn wij trots: Micpoint bestaat 30 jaar! Én, het is nog steeds een familiebedrijf! Nadat Micpoint werd opgericht, kocht Jan Leemkuil het bedrijf twee jaar later en bracht hij Daisy (Dierenartsen Administratie en Informatie Systeem) in. Vandaag de dag staan zijn zoon Denis en neef Frank aan de leiding van het bedrijf, met de gerenommeerde merken MyFMS, Veguard en PetBase.

Lees verder

Nieuwe MyFMS App

Heeft u de app van MyFMS al geüpdatet? Sinds 1 november is hij geheel vernieuwd! De app heeft een geheel nieuw design en is voor zowel Android als Apple gelijk.

Wat zijn de highlights en functionaliteiten?

Lees verder

MyFMS introduceert nieuwe App!

Dit jaar brengt MyFMS een nieuwe versie van de App uit. Deze App is vernieuwend, voorzien van de nieuwste trends én geschikt voor iOS en Android. Niet alleen medewerkers met zakelijke auto’s kunnen hun ritten registreren, het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk met eigen auto kilometerdeclaraties te verwerken, door de ingebouwde Personal Tracking functionaliteit.

Lees verder

GPI training succesvol afgerond door monteurs van Micpoint

Micpoint heeft meerdere bouwondernemingen als klant. Deze ondernemingen hebben de Governance Code ‘Veiligheid in de Bouw’ opgericht. De kernwaarden die zijn vastgesteld om de veiligheidscultuur en het veiligheidsgedrag verder te verbeteren worden door ons omarmt. Deze kernwaarden zijn:

Lees verder

Uitnodiging Fleet Mobility Live 2019

Bent u ook zo nieuwsgierig naar alle innovaties op het gebied van zakelijke mobiliteit? Op dinsdag 21 mei a.s. wordt van 8.30-17.30 uur in het NBC in Nieuwegein hét event Fleet Mobility Live georganiseerd. Micpoint is ook aanwezig met dé nieuwste trends verwerkt in MyFMS.

Lees verder

Problemen met geplande roll-over van GPS-systemen? Met MyFMS niet!

Diverse media melden dat apparaten, die gebruik maken van GPS, vanaf 6 april a.s. foutieve informatie kunnen geven. Als een apparaat meer dan tien jaar geen firmware-update heeft gehad, is de kans groot dat dit probleem optreedt. MyFMS gebruikt hoogwaardige hardware waardoor het is uitgesloten dat we tegen deze problemen aanlopen.

Lees verder

Micpoint helpt Tim en Tom Coronel met de positiebepaling van de servicetruck tijdens Dakar 2019

Dakar 2019 is inmiddels van start gegaan. Micpoint helpt de backoffice van het team van Tim en Tom Coronel met het inzichtelijk maken van de live-positie van de servicetruck in Zuid-Amerika. Wij hebben dit mogelijk gemaakt met een Track & Trace-systeem, dat aangesloten is op ons cloud fleetmanagement product MyFMS.

Lees verder

Micpoint 30 jaar, alles draait om data, ook in de automotive

Bent u nieuwsgierig naar het ontstaan van Micpoint en dat zij inmiddels 30 jaar bestaan?
AutoleaseWereld heeft een interview gehouden met Denis en Frank Leemkuil over hun bedrijf en de visie.

Lees verder

Crystal Networks neemt telecomactiviteiten van Micpoint B.V. over

Crystal Networks, een snelgroeiend ICT- en telecombedrijf uit Houten, heeft alle telefonie- en internetdiensten van Micpoint B.V. overgenomen. Micpoint B.V. gaat zich nog verder specialiseren in het aanbieden van (cloud-)software voor Smart Mobility & Smart Cities (MyFMS) en de Europese Dierendatabank (PetBase).

Lees verder

Fors minder voertuigen gestolen in het eerste half jaar van 2018

We doen het goed met de beveiliging van auto’s. In het eerste half jaar van 2018 werden 3643 personenauto’s gestolen ten opzichte van 4254 in dezelfde periode vorig jaar, dit is een daling van 14%. De reden van deze daling is niet alleen de nauwe samenwerking tussen Europese politiekorpsen, steeds meer voertuigen zijn beveiligd met een Track & Trace systeem. 

Lees verder© Micpoint BV 1989 - 2020