Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A
3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving

Nieuws

Het laatste nieuws omtrent Micpoint-activiteiten vindt u hieronder.

Diverse media melden dat apparaten, die gebruik maken van GPS, vanaf 6 april a.s. foutieve informatie kunnen geven. Als een apparaat meer dan tien jaar geen firmware-update heeft gehad, is de kans groot dat dit probleem optreedt. MyFMS gebruikt hoogwaardige hardware waardoor het is uitgesloten dat we tegen deze problemen aanlopen.

Dakar 2019 is inmiddels van start gegaan. Micpoint helpt de backoffice van het team van Tim en Tom Coronel met het inzichtelijk maken van de live-positie van de servicetruck in Zuid-Amerika. Wij hebben dit mogelijk gemaakt met een Track & Trace-systeem, dat aangesloten is op ons cloud fleetmanagement product MyFMS.

Graag willen wij u voorstellen aan Teus van Arkel, sinds kort versterkt hij ons R&D Team als Senior .NET Developer en Scrum Master.

Bent u nieuwsgierig naar het ontstaan van Micpoint en dat zij inmiddels 30 jaar bestaan?
AutoleaseWereld heeft een interview gehouden met Denis en Frank Leemkuil over hun bedrijf en de visie.

Crystal Networks, een snelgroeiend ICT- en telecombedrijf uit Houten, heeft alle telefonie- en internetdiensten van Micpoint B.V. overgenomen. Micpoint B.V. gaat zich nog verder specialiseren in het aanbieden van (cloud-)software voor Smart Mobility & Smart Cities (MyFMS) en de Europese Dierendatabank (PetBase).

We doen het goed met de beveiliging van auto’s. In het eerste half jaar van 2018 werden 3643 personenauto’s gestolen ten opzichte van 4254 in dezelfde periode vorig jaar, dit is een daling van 14%. De reden van deze daling is niet alleen de nauwe samenwerking tussen Europese politiekorpsen, steeds meer voertuigen zijn beveiligd met een Track & Trace systeem. 

Onlangs heeft Micpoint deelgenomen aan het event Fleet Mobility Live. Autoleasewereld heeft daar een interview gehouden over MyFMS met algemeen directeur Denis Leemkuil. Wilt u meer weten over MyFMS?

Werkt u ook mee om duurzaam te leven? Micpoint levert al jaren producten en diensten om efficiënter met mobiliteit om te gaan en waardoor kosten en CO2-uitstoot verlaagd worden. Sinds kort hebben wij als onderneming onze groene afdruk versterkt. Wij hebben 84 zonnepanelen op het dak van ons kantoorpand laten plaatsen met als doel de CO2-uitstoot met minimaal 75% te reduceren.

Onlangs zijn er in Den Haag meer dan 300 koffers met gereedschap gevonden zijn bij meerdere huiszoekingen. Inbraken in bestelauto’s komen steeds meer voor in heel Nederland. Vooral de types Ford Transit, Volkswagen Crafter en Mercedes Vito zijn het meest geliefd. Micpoint heeft de oplossing voor u: een goedgekeurd autoalarm!

Van 6 t/m 20 januari 2018 wordt de 40e DakarRally gereden. Voor de tiende keer zijn ze in Zuid-Amerika. Tim en Tom Coronel rijden dit jaar samen in een buggy mee. De buggy, een Hummer-achtige met bruut uiterlijk, wordt ‘The Beast’ genoemd. Ze starten in Lima, Peru en rijden dan via Bolivia naar het eindpunt in Córdoba in Argentinië.

Persoonlijk advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving
Auto delen
Volgsysteem
Km registratie
Privacy

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks en geeft u een goede indruk over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief