Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A
3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving

Nieuws

Het laatste nieuws omtrent Micpoint-activiteiten vindt u hieronder.

De MyFMS App is beschikbaar via de App stores en is toegankelijk voor elke gebruiker. De MyFMS App is onderdeel van alle MyFMS abonnementen, gebruikers genieten het gemak bij zowel het zeer aantrekkelijke geprijsde MyFMS Basis abonnement als het MyFMS Medium en Advanced abonnement. De MyFMS App is ideaal voor gebruikers welke de fleet management oplossing gebruiken tbv de fiscale ritregistratie. De fleet management oplossing MyFMS heeft het Keurmerk RitRegistratie Systemen (KRRS) en voldoet aan alle eisen van het normenkader van de belastingdienst.

 

Over Micpoint
Mobiliteit is onze inspiratiebron. Micpoint is dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Met onze technologie faciliteren wij de mobiliteit van alles wat zich beweegt op de weg. Verbinden is daarbij het sleutelwoord. Verbinden, dat is de missie van Micpoint. Met verbindingen volgen en registreren wij de bewegingen van mensen, transportmiddelen en andere objecten. Dat deden wij al toen fleet management nog in de kinderschoenen stond. Nu, 25 jaar later, zijn wij nog steeds koploper in het ontwikkelen van nieuwe technieken, trendsetter in informatie- en communicatietechnologie. Micpoint helpt haar klanten vooruit. Met minder kosten, met betere managementinformatie.

Micpoint B.V., Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten

T: 030 - 63 55 700
www: www.micpoint.nl
www: www.myfms.com
LinkedIn: linkedin.com/company/micpoint
Twitter: twitter.com/micpoint

Persoonlijk advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving
Auto delen
Volgsysteem
Km registratie
Privacy

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks en geeft u een goede indruk over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief