Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A
3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving

Nieuws

Het laatste nieuws omtrent Micpoint-activiteiten vindt u hieronder.

De bpm, de aanschafbelasting, wordt nu bepaald door de CO2-uitstoot. In de praktijk blijkt dat veel autobezitters een lage bpm betalen, terwijl de auto toch behoorlijk vervuilend is. Dat scheelt de overheid veel belastinginkomsten.

Strenger systeem bijtelling

Het systeem van bijtelling, de belasting die je betaalt voor een auto van de zaak, gaat ook veranderen. Er zijn nu te veel tarieven voor verschillende soorten zuinige auto's. In de praktijk zijn die auto's vaak minder zuinig dan de fabrikant belooft, terwijl er wel veel belastingkorting op wordt gegeven. Er komt een veel strenger systeem van bijtelling voor in de plaats.

In de autobrief 2.0 die dit najaar gepresenteerd gaat worden zullen de daadwerkelijke plannen uitgelegd worden. Zoals het er nu voor staat zal de 14% categorie in zijn geheel gaan verdwijnen. Naar verwachting betekent dat dat de berijders die nu in deze categorie vallen straks naar 20% of zelfs 25% bijtelling gaan. Voor de berijder die vanaf dat moment geen bijtelling wil betalen gaan er strengere controleregels gelden. De maatregelen worden vanaf 2016 ingevoerd. Uiteraard zal Micpoint u op de hoogte houden van de plannen. Zowel via social media als op www.micpoint.nl kunt u deze ontwikkelingen volgen.

Persoonlijk advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving
Auto delen
Volgsysteem
Km registratie
Privacy

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks en geeft u een goede indruk over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief