• Start
 • Nieuws
 • Micpoint telecom ontzorgt en levert echt geld op!

Micpoint telecom ontzorgt en levert echt geld op!

Tien vragen die wij regelmatig tegenkomen:

 1. Hoe garandeert mijn provider mij dat ik op het juiste abonnement zit? En krijg ik proactief advies of moet ik er om vragen?
 2. Hoe vaak word ik of een van mijn gebruikers doorverbonden wanneer we om hulp vragen?
 3. Ik wordt overspoeld met aanvragen voor smartphones en raak het overzicht kwijt. Tevens heb ik geen zicht op garantie, help! Is een corporate webshop iets voor mij?
 4. De bereikbaarheid is niet optimaal en we betalen te veel. Zeker omdat we twee providers hebben. Kan dat niet anders?
 5. Ik heb behoefte aan transparantie en onafhankelijkheid wanneer ik om advies vraag. Bij wie is dat geborgd?
 6. Service heeft een prijs, dat weet ik. Waar krijg ik een goede service en passende abonnement voor een scherpe prijs?
 7. We weten hoe we mobiele beveiliging moeten aanpakken. Wie helpt ons op een manier zodat het past bij onze andere keuzes voor hardware etc?
 8. De processen bij telefonie zijn moeilijk vast te leggen en rekeningen zijn niet duidelijk. Wij hebben behoefte aan directe alerts wanneer een bundel wordt overschreden. Maar hoe?
 9. De nieuwste hardware is overal verkrijgbaar maar hoe kan ik die interne beloftes waarborgen dat het de volgende dag in huis is?
 10. We moeten gaan nadenken over onze verantwoordelijkheid voor onze omgeving. Er komen vrachtwagens met telefoons binnen, hoe is de afvoer geregeld?

Allemaal terechte vragen welke u graag op een goede, transparante en onafhankelijke manier opgelost wilt zien. Allemaal zaken welke in de nieuwe Micpoint telecom ontzorgoplossing volledig voor u worden geregeld en echt geld opleveren. Houd de website van Micpoint in de gaten en blijf ons volgen via Twitter, LinkedIn, Facebook en Google+ voor meer nieuws over de komst van de telecom ontzorgoplossing.© Micpoint BV 1989 -