• Start
  • Nieuws
  • MyFMS Tijd Management: geld besparen en duurzaamheid verhogen met MyFMS

MyFMS Tijd Management: geld besparen en duurzaamheid verhogen met MyFMS

“Onze doelstelling is de administratieve last te verlagen van zowel onze medewerkers met een bedrijfsauto als onze financiële- en loonadministratie. Daarbij willen wij de snelheid en accuraatheid van de informatiestroom en reisuren vergoeding binnen ons bedrijf verhogen. Wij hebben in Micpoint de partner gevonden die dit proces geheel geautomatiseerd kan uitvoeren met de MyFMS Fleet Management oplossing. Naast de aanzienlijke besparing die wij in tijd en geld realiseren voldoen wij aan onze doelstellingen om de interne bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, te verbeteren en te automatiseren. Aldus Peter Cuijten – Controller – BAM Infratechniek Mobiliteit”

MyFMS is een zeer gebruiksvriendelijke Fleet Management oplossing voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Fiscale ritregistratie volgens Keurmerk, brandstof fraude tegengaan, CO2 rapportages tbv van MVO / CO2 prestatieladder, rapporteren van snelheidsovertredingen, track en tracing behoren tot de standaard functionaliteiten van MyFMS. Tijd Management is een integraal en nieuw onderdeel van MyFMS en ontzorgt de bestaande en nieuwe klanten met de optimalisatie van de interne processen. De optimalisatie op basis van de MyFMS oplossing levert onze klanten grote besparingen op. De investering is in de meeste gevallen in enkele maanden terugverdiend.

De Tijd Management module levert de MyFMS klanten zowel financieel als operationeel voordeel op. Alles wordt aangeboden via een beveiligde Cloud oplossing rekening houdend met de wet op de privacy en volledig te integreren met een ERP systeem. Het geheel creëert voor onze klanten en de klanten van onze klanten een verbonden wereld.

 

Over Micpoint

Mobiliteit is onze inspiratiebron.  Micpoint is dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Met onze technologie faciliteren wij de mobiliteit van alles wat zich beweegt op de weg. Verbinden is daarbij het sleutelwoord. Verbinden, dat is de missie van Micpoint. Met verbindingen volgen en registreren wij de bewegingen van mensen, transportmiddelen en andere objecten. Dat deden wij al toen fleetmanagement nog in de kinderschoenen stond. Nu, 25 jaar later,  zijn wij nog steeds koploper in het ontwikkelen van nieuwe technieken, trendsetter in informatie- en communicatietechnologie.

Micpoint helpt haar klanten vooruit. Met minder kosten, met betere managementinformatie.

Micpoint B.V., Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten

T: 030 - 63 55 700
www: www.micpoint.nl
www: www.myfms.com
LinkedIn: linkedin.com/company/micpoint
Twitter: twitter.com/micpoint© Micpoint BV 1989 - 2020