VBZ gaat samenwerken met Micpoint

VBZ is in 2000 ontstaan uit een samenvoeging van Verbisco (koek), Nevesuco (snoep) en NSC (chocolade), waar ruim 100 leden in het MKB als grootbedrijf bij zijn aangesloten wat goed is voor een dekkingsgraad 86% van de markt in deze sector.

“Als pro actieve branchevereniging zijn wij altijd op zoek naar gedegen partners die ons als branchevereniging en onze leden kunnen ontzorgen op MVO thema’s. “Vervoer” transparanter maken in kader van fiscaliteit, risico management en efficiency is een mooie uitdaging die wij aangaan met Micpoint!“ aldus Ton Baas, Algemeen Directeur VBZ.

VBZ denkt mee met haar leden en adviseert hen over de ontwikkelingen die voor hen belangrijk zijn. De reden voor VBZ om ook de samenwerking aan te gaan met Micpoint om de risico’s van hoge boetes van de belastingdienst bij niet-sluitende ritregistraties te voorkomen door een mogelijkheid tot het inzetten van de oplossingen van Micpoint. VBZ ziet tevens met de oplossingen van Micpoint in het fleetmanagement (MyFMS) en telecomoplossingen meer mogelijkheden voor haar leden om efficiënter te kunnen werken door ondersteuning van bedrijfsprocessen waardoor de leden van VBZ significante besparingen kunnen gaan realiseren.

 

Programma
VBZ en Micpoint werken volgens een specifiek opgesteld programma speciaal voor de leden om zowel VBZ als brancheorganisatie en haar delen maximaal te ondersteunen.

 

 

De Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie = link: http://www.vbz.nl/

 

Logo VBZ tbv samenwerking - partnership Micpoint

Logo VBZ

  • Aangemaakt op .


© Micpoint BV 1989 - 2020