Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A
3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving

Nieuws

Het laatste nieuws omtrent Micpoint-activiteiten vindt u hieronder.

Duurzame afvoer betekent dat de apparatuur en de inhoud daarvan niet op een vuilnisbelt terecht komen maar op een duurzame wijze worden afgevoerd. Dit kan op twee manieren – of het apparaat wordt nogmaals ingezet of het apparaat wordt duurzaam vernietigd in een speciale fabriek. Wanneer een mobiel in Europa ingezet kan worden wordt er tevens één uit Afrika gehaald voor duurzame afvalverwerking. Dit levert circulaire mobieltjes op.

Paul Holt, Coördinator Facilitaire Zaken van De Stichtse Rijnlanden, over het initiatief: “Deze nieuwe service van Micpoint past helemaal in de filosofie van ons waterschap. Duurzaamheid is één van de kernwaarden bij ons werk voor veilige dijken, droge voeten en schoon water. Onze auto’s rijden bijvoorbeeld op Groengas. Die aanpak vragen we ook van onze leveranciers. De inzameling van mobieltjes door Micpoint past hier helemaal bij en verdient navolging!”

 

De ingenomen vloot tbv duurzame afvoer

Persoonlijk advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving
Auto delen
Volgsysteem
Km registratie
Privacy

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks en geeft u een goede indruk over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief