Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A
3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving

Nieuws

Het laatste nieuws omtrent Micpoint-activiteiten vindt u hieronder.

Meten is weten

Het aloude dagium “meten is weten” zodat stuur informatie beschikbaar komt waarmee bewustwording gecreëerd wordt is de aanleiding tot het resultaat. De Cloud Fleet Management oplossing MyFMS staat centraal in het behalen van de besparing. Verlaging van de brandstofkosten, verlagen van schades, voorkomen van boetes, besparen op slijtage en onderhoud zijn de voornaamste redenen. Allemaal besparingen welke gedreven worden door verhogen van de bewustwording, rijstijl analyse en sturing geven. De CO2 footprint die hiermee positief beïnvloed wordt draagt tevens bij aan het winnen van nieuwe klanten vanwege het daadwerkelijk nakomen van de duurzame doelstellingen en het uitdragen van duurzaamheid, ook in het wagenpark.

 

MyFMS

Wilt u meer weten over het besparen op uw wagenpark, het omlaag brengen van de onderhoudskosten, brandstofkosten en schades? Aarzel niet om contact op te nemen met het team van Micpoint via 030-63 55 700 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij maken de besparingen voor uw organisatie graag inzichtelijk. www.micpoint.nl of www.myfms.com staat voor u klaar om aanvullende informatie te geven. 

Persoonlijk advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving
Auto delen
Volgsysteem
Km registratie
Privacy

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks en geeft u een goede indruk over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief