• Start
  • Nieuws
  • MyFMS Cloud Fleet Management voor corporates

MyFMS Cloud Fleet Management voor corporates

Om zowel de centrale als de decentrale nog meer beheer mogelijkheden in handen te geven is de MyFMS Cloud aangevuld met een volledig nieuwe beheermodule. Hiermee wordt het nog makkelijker om decentraal operationeel mobiliteitsbeheer uit te voeren waarbij de borging van het centrale beleid niet verloren gaat. Een ideale module voor de zakelijke markt welke op een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier haar mobiliteitsbeheer kan borgen.

Gebruiksvriendelijkheid is één van de belangrijkste factoren voor een prettige dagelijkse werking van een programma voor een medewerkers. Dit is één van de redenen dat in MyFMS continue geïnvesteerd wordt op gebruiksvriendelijkheid. In de nieuwe release komt voor alle MyFMS klanten een serie aanvullingen beschikbaar waarvan zowel de beheerders als de managers en de eindgebruikers gaan profiteren. Het MyFMS product team is trots op de aanvullingen en nodigt u van harte uit uw initiële ervaringen te delen met uw account manager.

Frank Leemkuil, Technisch Directeur bij Micpoint en verantwoordelijk het product management van MyFMS over de beschikbaar gekomen aanvullingen: “door de structurele interactie met onze klanten en de gebruikers binnen onze klanten ontvangen wij zeer waardevolle suggesties. De suggesties gecombineerd met onze visie op mobiliteitsbeheer, waar gemak voorop staat, heeft een zeer mooie nieuwe versie van MyFMS opgeleverd.”

MyFMS is een zeer gebruiksvriendelijke Cloud Fleet Management oplossing voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Fiscale ritregistratie volgens Keurmerk, brandstof fraude tegengaan, CO2 rapportages tbv van MVO/CO2 prestatieladder, rapporteren van snelheidsovertredingen, track en tracing, werk en uren registratie, automatische onderhoudsmeldingen behoren tot de functionaliteiten van MyFMS. Vele bedrijven implementeren de makkelijk te configureren MyFMS API waarmee MyFMS en de vloot aan voertuigen een integraal onderdeel wordt van de bedrijfsprocessen. De MyFMS API wordt gekoppeld aan het ERP systeem om zodoende processen te automatiseren. Het geheel creëert voor onze klanten en de klanten van onze klanten een verbonden wereld. De investering is in enkele maanden terugverdiend.

Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +31 (0) 30 63 55 700

 

Over Micpoint

Mobiliteit is onze inspiratiebron. Micpoint is dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Met onze technologie faciliteren wij de mobiliteit van alles wat zich beweegt op de weg. Verbinden is daarbij het sleutelwoord. Verbinden, dat is de missie van Micpoint. Met verbindingen volgen en registreren wij de bewegingen van mensen, transportmiddelen en andere objecten. Dat deden wij al toen fleetmanagement nog in de kinderschoenen stond. Nu, 25 jaar later, zijn wij nog steeds koploper in het ontwikkelen van nieuwe technieken, trendsetter in informatie- en communicatietechnologie.

Micpoint helpt haar klanten vooruit. Met minder kosten, met betere managementinformatie.© Micpoint BV 1989 -