Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38a
3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving

Mobiliteit is onze inspiratiebron

Verbinden. Dat is de missie van Micpoint. Wij leveren de technologie om de mobiliteit te faciliteren van alles wat zich op de weg beweegt: personen, wagenparken, ladingen, containers, andere objecten. En we weten exact waar elk voertuig zich bevindt, hoeveel het heeft gereden en wat de kosten zijn - inclusief alle fiscale details.

Als mobiliteitspartner voor zakelijk Nederland houden wij onze klanten duurzaam in beweging. Met betere managementinformatie en geavanceerde mobiliteitsdiensten. Tegen lagere kosten. Wij zijn koploper in het ontwikkelen van innovatieve mogelijkheden die mensen vooruithelpen.

Micpoint biedt diensten en producten in fleetmanagement, automotive, telecommunicatie en ICT voor de zakelijke markt. Hieraan ligt een meer dan 20-jarige expertise ten grondslag. Door marktconform denken en innovatie te vertalen naar praktische dienstverlening is Micpoint uitgegroeid tot een trendsetter in de informatie- en communicatietechnologie.

Begonnen als inbouwspecialist heeft Micpoint zich ontwikkeld tot een

Over micpoint

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op:

030 63 55 700
info@micpoint.nl

Vlierweg 38a, 3991 BD Houten
Contactformulier
Routebeschrijving
Privacy

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks en geeft u een goede indruk over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief