• Start
  • Telecom activiteiten verkocht

Mobiele telecom-activiteiten verkocht

Sinds 1 december vindt er binnen Micpoint een transitie plaats. Micpoint gaat de focus en visie verleggen en gaat haar corebusiness richten op Fleetmanagement (o.a. MyFMS), voertuigbeveiliging en cloud diensten.
De afdeling Mobiele Telecom is verkocht aan Movida B.V. in Lelystad. Per 1 januari 2018 is deze verandering een feit.

Wat houdt dit in?
Als Micpoint willen wij een nog betere dienstverlening. Door verder te gaan als familiebedrijf, zijn wij ervan overtuigd dat dit een positieve verandering is voor de klant. Als bestuurders zijn wij bedrijfskundig en technisch gedreven, waardoor wij snelle technologische ontwikkelingen voor kunnen blijven. Wij gaan ons focussen op ontwikkelingen binnen fleetmanagement, voertuigbeveiliging en cloud diensten, zoals Smart Cities, iOT, track&trace, ritregistratie.

De dienstverlening met betrekking tot het inbouwen van alarmsystemen, startblokkeringen en voertuigvolgsystemen TT04, alsmede de automatiseringsdiensten en VoIP ondersteuning blijven (ICT) bij Micpoint.

Binnen deze splitsing van de bedrijfsonderdelen gaan medewerkers van de afdeling Mobiele Telecom mee naar Movida B.V. De telecom-servicedesk zal fysiek omgezet worden van Micpoint naar Movida.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

 

  • Aangemaakt op .


© Micpoint BV 1989 - 2020