Auto delen

✓ Vehicle on demand
✓ Gecertificeerde ritregistratie
✓ Makkelijk & gebruiksvriendelijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Autodelen, een nieuwe trend in Nederland. Onder het motto ‘meer autogebruik, minder autobezit’ zijn er bedrijven die autodelen aanbieden, ook wel ‘vehicle on demand’ genoemd. Micpoint werkt samen met MyWheels door het leveren van de juiste systemen, die het autodelen mogelijk maken. Micpoint levert en monteert een boordcomputer, VOD 2.0, in het voertuig. Deze computer is aangesloten op het MyFMS platform.

Wat is autodelen?

Particulieren, die hun auto niet vaak gebruiken, kunnen hun auto beschikbaar stellen voor verhuur. Voor een korte periode kan deze auto gebruikt worden via MyWheels. Via een smartphone kan er gereserveerd, geopend en afgerekend worden. Na het bevestigen van de reservering ontvangt u een unieke code waarmee u toegang krijgt tot de auto. In de auto ligt de sleutel waarmee u kunt starten.

De voordelen van autodelen

Op een zeer kosteneffectieve manier kunt u gebruikmaken van een voertuig gedurende een korte periode. Medewerkers in de buitendienst zijn flexibeler in te zetten, en dankzij een uitstekend onderhouden wagenpark neemt de kans op ongelukken af. Begin vandaag nog met profiteren bij Micpoint. En geen zorgen u zit pas ergens aan vast wanneer u dat wilt.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Micpoint

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Micpoint biedt op het gebied van autodelen? Neem dan contact op, zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 030 63 55 700. Een ervaren medewerker van Micpoint bespreekt met u de mogelijkheden en er wordt een situatieschets gemaakt van de huidige situatie binnen uw bedrijf. Zien we u snel?

 

Ook interessant© Micpoint BV 1989 - 2020