Skip to main content

Auto volgsysteem

✓ Vehicle on demand
✓ Gecertificeerde ritregistratie
✓ Makkelijk & gebruiksvriendelijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dankzij een auto volgsysteem kunt u altijd in de gaten houden waar uw materieel, en in mindere mate het personeel, zich op ieder moment van de dag bevinden. Daarmee krijgt u een veel beter inzicht in de kosten die worden gemaakt en hoe efficiënt er gewerkt wordt. Voor een volg systeem in de auto moet u bij Micpoint zijn. Zij zijn uw leverancier van hightech mobiliteitsoplossingen voor de automotive branche. Neem een kijkje op de website voor een indruk van de diensten en neem contact op als u vragen heeft over een auto volgsysteem.

De voordelen van een auto volgsysteem

Met een auto volg systeem van Micpoint houdt u de positie en werktijden van uw medewerkers bij. Dat is handige informatie waarmee u de efficiëntie van uw materieel in kaart brengt en bovendien maakt u zo inzichtelijk wat u bijvoorbeeld aan afschrijvingen apart moet houden. Een auto volgsysteem geeft ook automatische onderhoudsmeldingen af. Zo worden kleine reparaties tijdig opgemerkt en voorkomt u dat u in de toekomst tegen hoge kosten aanloopt. Omdat het materieel goed onderhouden wordt, neemt ook de kans op ongevallen af. Uw proces loopt minder vertraging op, er wordt veiliger én efficiënter gewerkt, en u bereidt uw bedrijf voor op de toekomst. Allemaal met behulp van het auto volg systeem van Micpoint!

Contact bij vragen of opmerkingen

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen? Of heeft u de diensten op de website van Micpoint bekeken en wilt u hier wat meer informatie over? Neem dan contact op met Micpoint via telefoonnummer 030 63 55 700. Wilt u weten wat een auto volg systeem voor uw bedrijf kan betekenen of wilt u een offerte aanvragen? Maak dan meteen een afspraak met een specialist van Micpoint. Zij nemen ruimschoots de tijd om te adviseren over onze producten en het beste systeem voor uw toepassingen

 

Ook interessant