• Start
  • Track and Trace auto

Track and Trace auto

✓ Vehicle on demand
✓ Gecertificeerde ritregistratie
✓ Makkelijk & gebruiksvriendelijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u een bedrijf heeft met personeel dat veel op de weg zit, helpt de Track and Trace software van Micpoint u om op ieder moment nauwkeurig de locatie van iedere auto te traceren. Met de Track and Trace unit is iedere auto altijd live te volgen via het online platform. Gebruik deze informatie voor een beter inzicht in het rijgedrag binnen uw organisatie. Omdat Track en Trace in de auto wordt ingebouwd, voldoet dit aan alle gestelde regels en normen van de belastingdienst. De informatie kan gebruikt worden om een hoge bijtelling op voertuigen te voorkomen. Wilt u meer weten over Track en Trace voor uw zakelijke auto of auto’s? Neem contact op met Micpoint of lees snel verder.

Welke informatie verkrijgt u met Track and Trace over de auto?

Er zijn al een aantal voorbeelden genoemd, maar er is meer. Zo gebruikt u Track en Trace, naast positiebepaling van de auto, ook voor:

  • Richting
  • Snelheid
  • Gemaakte overtredingen

Het doel is dat deze informatie gebruikt wordt om het gedrag van personeel op de weg te beïnvloeden. Hard rijden is bijvoorbeeld nog altijd één van de grootste aanleidingen van verkeersongevallen. Daarnaast gaat ook het brandstofverbruik omhoog en zal de auto eerder een onderhoudsbeurt nodig hebben. Boetes zijn natuurlijk altijd zonde!

Begin vandaag met zuiniger en veiliger rijden

Neem contact op met Micpoint voor aanvullende informatie over de Track and Trace. Samen met een medewerker kunt u dan de mogelijkheden doorspreken en meteen uw voorkeuren en behoeften doorgeven. Telefonisch contact opnemen doet u via 030 63 55 700.

 

Ook interessant

 


© Micpoint BV 1989 -