Skip to main content

GPS volgsysteem

✓ Vehicle on demand
✓ Gecertificeerde ritregistratie
✓ Makkelijk & gebruiksvriendelijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak gebruik van het GPS Track and Trace volgsysteem van Micpoint en breng meer rust en overzicht in uw organisatie. Zeker wanneer u veel buitendienstmedewerkers hebt die verhoudingsgewijs maar weinig op kantoor zijn, is het GPS Tracking System ideaal. Als ondernemer blijft u op de hoogte van zaken als brandstofverbruik, gebruik van het wagenpark, en u kunt uw sales- en serviceproces veel efficiënter inrichten. Kijk voor een indruk van het GPS Track and Trace volgsysteem verder op de website van Micpoint en neem contact op bij vragen en/of opmerkingen.

Wat is het GPS Track and Trace volgsysteem?

Laten we beginnen bij het begin. Wat is het GPS Tracking System en vervolgens, wat heeft u daar als ondernemer aan? Met het GPS Tracking System haalt u de meest moderne digitale technologie in huis waarmee u Big Data verzamelt. Deze data bestaat uit kilometer- en urenregistraties, brandstofverbruik en CO2-uitstoot, en meer. Deze informatie wordt verzameld door een applicatie die toegepast kan worden op vrijwel ieder medium met een internetverbinding. Denk daarbij aan smartphones, tablets en laptops, maar ook in veel moderne auto’s kan deze applicatie worden gebruikt. Alle data wordt opgeslagen in de Dutch Cloud, zodat u deze gegevens altijd en overal in kunt zien.

Wat kunt u ermee?

Het verzamelen van al die data, wat kunt u daar als ondernemer mee? Het korte antwoord: geld besparen. Dankzij deze informatie worden er patronen gevonden waarmee efficiënter gewerkt kan worden. Gebruik het GPS Tracking System als ritregistratie app voor het onafhankelijk registreren van de kilometers van individuele chauffeurs en het omboeken van ritten van privé naar werk en andersom. Omdat u uw materieel kunt volgen en er automatische onderhoudsmeldingen worden afgegeven, kunt u op tijd ingrijpen en wordt er voorkomen dat kleine gebreken tot grote problemen leiden. Dankzij de data van het GPS Track and Trace volgsysteem heeft u de middelen in handen om uw processen efficiënter in te richten, het brandstofverbruik, én de CO2-uitstoot terug te dringen.

Begin met besparen, maak een afspraak

Maak een afspraak met een specialist van Micpoint en begin zo snel mogelijk met besparen. U kunt alle mogelijkheden van het GPS Track and Trace volgsysteem bespreken en zo tot een passende oplossing komen. Welke onderdelen van de Cloud oplossing het beste bij uw onderneming passen is afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent en de werkwijze die u erop nahoudt. Voor het maken van een afspraak en voor vragen kunt u contact opnemen met Micpoint via telefoonnummer 030 63 55 700

 

Ook interessant