Km registratie

✓ Vehicle on demand
✓ Gecertificeerde ritregistratie
✓ Makkelijk & gebruiksvriendelijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Micpoint biedt u diverse manieren om nauwkeurig de km registratie van al uw voertuigen bij te houden. Het bijhouden van de kilometerregistratie is belangrijk, niet alleen voor uw eigen kosten, maar ook omdat u deze op orde dient te hebben voor de fiscus. De oplossingen van Micpoint voor het bijhouden van de kilometerregistratie werken met behulp van GPS. Zo bent u altijd op de hoogte van het aantal kilometers dat gereden wordt en wat uw personeel declareert. Lees verder voor meer informatie over km registratie en de oplossingen die Micpoint u biedt. Neem contact op met onze behulpzame klantenservice als u hierbij tegen vragen aanloopt.

De verschillende mogelijkheden voor km registratie bij Micpoint

U kunt gebruikmaken van verschillende oplossingen voor het bijhouden van de kilometerregistratie. Iedere oplossing maakt gebruik van GPS en de Cloud, waardoor de kilometerregistratie altijd zo gebruiksvriendelijk mogelijk wordt ingevuld. U kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Ritregistratie app; Met deze app kunt u voertuigen zoeken en selecteren. Daarnaast kunt u makkelijk wisselen tussen privé en zakelijke ritten, de kilometerstand kalibreren en onafhankelijk de km registratie per chauffeur bijhouden.
  • Fiscale rittenregistratie; U heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in reistijden en de afstanden die worden afgelegd. Zowel zakelijke- als privéritten worden getotaliseerd. Dankzij de GPS kilometerregistratie voorkomt u hoge bijtellingen.
  • Automatisch kilometerdeclaratie; Uw medewerkers voorkomen hiermee dat zij een hoge bijtelling voor hun bedrijfsauto moeten betalen. Dit systeem wordt in de auto ingebouwd zodat het bijhouden van de kilometerregistratie volledig in overeenstemming is met de regels van de Belastingdienst.

Door gebruik te maken van een of meerdere van de bovenstaande diensten maakt u de kosten die worden gemaakt, door bijvoorbeeld de buitendienst, inzichtelijk. U voorkomt dat kosten hoog oplopen en dat u aan het eind van de rit grote bedragen terug moet betalen aan de belastingdienst.

Maak een afspraak voor meer informatie over de duurzame oplossingen van Micpoint

Door gebruik te maken van GPS kilometerregistratie van Micpoint maakt u het brandstofverbruik van uw wagenpark inzichtelijk, beperkt u de CO2-uitstoot en dringt u het aantal kilometers terug. U bent maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen, waarmee u uw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Maak een afspraak met een specialist van Micpoint om de bovengenoemde opties uitgebreider door te spreken. De voordelen worden afgewogen tegen de behoeften van uw onderneming, waarna de best passende oplossing wordt geïmplementeerd. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Micpoint via telefoonnummer 030 63 55 700.

 

Ook interessant

 


© Micpoint BV 1989 -